Formular Z Mini TV Stick – HDMI Dongle

€119.00
+ €5.99 setup/verzendkosten
Betreed de wereld van home entertainment met de Formuler Z Mini TV Stick. Deze krachtige HDMI-dongle combineert geavanceerde specificaties met een gestroomlijnd ontwerp om je kijkervaring naar nieuwe hoogten te tillen. HDMI Dongle met My TV Online 3

Formular Z11 Pro Max – BT Edition

€145.00
+ €5.99 setup/verzendkosten
De Formuler Z11 Pro Max BT Edition biedt een complete streamingervaring met My TV Online 3, nu met de BT1 afstandsbediening en -cover voor een verbeterde bediening en functionaliteit. Met My TV Online 3 stijgt Formuler boven de concurrentie uit en levert een geheel nieuwe kijkervaring.

Formular Z11 Pro – BT Edition

€125.00
+ €5.99 setup/verzendkosten
Met de Formuler Z11 Pro – BT Edition heb je alles wat je nodig hebt voor de ultieme IPTV-kijkervaring. Geniet van My TV Online 3 voor unieke kijkfuncties en profiteer van het Android 11 besturingssysteem voor extra veelzijdigheid. Met Dual-Band WiFi en een 1 GBit lanpoort ben je altijd verbonden.

Formular GTV Android 10 IPTV Set Top Box

€139.00
+ €5.99 setup/verzendkosten
De Formuler GTV is het nieuwste apparaat van Formuler met AndroidTV. Populaire films, series, live sport en streaming-apps: Android TV brengt een wereld vol content naar uw woonkamer. De GTV heeft een krachtigere processor in vergelijking met zijn voorgangers en maakt gebruik van een betere wifi-module.